ИЗГЛЕДАЙ – В Ефир САЧЕВА ПРИЗНА Каква ДЕФАКТО Ще е БЕЗВЪЗМЕЗДНАТА ПОМОЩ От ГЕРБ
Наслушахме се на какви ли не мерки и помощи за справяне с коронакризата …
То не бяха 60 на 40, не бяха 75 на нула, то не бяха 80 на 20 …
Бойко Борисов се хвали колко милиони и милиарди бил раздал, Деница Сачева ни „разсяснява“ и убеждава колко добри и ефектнивни са финансовите социални мерки …
Вече сме тотални объркани в тази джунгла от „информации“, но ето че министър Сачева ни осветли и призна каква е истината, чуйте я …

ИЗГЛЕДАЙ – В Ефир САЧЕВА ПРИЗНА Каква ДЕФАКТО Ще е БЕЗВЪЗМЕЗДНАТА ПОМОЩ От ГЕРБ
ИЗГЛЕДАЙ – В Ефир САЧЕВА ПРИЗНА Каква ДЕФАКТО Ще е БЕЗВЪЗМЕЗДНАТА ПОМОЩ От ГЕРБ

Как реагираха хората:
– Каква е логиката моловете затворени и градини и ясли,но големите магазини отворени? Пълно е с майки и деца,възрастни хора.Нали да няма струпване как се ограничава това с отворените хипермаркети?
– КЪДЕ И КАК ЩЕ СИ ПОХАРЧСТ ПАРИТЕ БОГАТАШИТЕ ?????
– Мерите дадоха ли.резултат до момента? Ако не какъв е смисъла от тях?
– Ама много ясно нали половината депутати имате хотели как няма да работят хотелите хаха пък другите хора който работят по молове дискотеки ресторанти и т.н нека умират от глад , измамници правите си квото си искате ама пък има и балъци който ви подкрепят и си мислят че управата я интересува за здравето и икономиката на България.!!!!
– Какви мерки бе,госпожа..Къде са ви социалните служитители?!Седят на топло в канцелариите.Защо нямате служители на терен и да осигурите адекватна помощ на ровещите по кофите,бездомните..Вие четете ли постове в социалните мрежи,колко хора просят за храна..Приемете експресни промени в наредби или закони и включете БЧК за подсигуряване на хранителни продукти за хора в нужда,неотговарящи на условията за получаване на помощ от държавата в момента.Така,ще подсигурите и рисковете групи….щото като излязат от затвора,ще тръгнат по селата да крадат и пак някой баба или дядо ще пострадат..
– За целевата помощ постъпили 32 000 и нещо си заявления! Одобрени 10 000 и нещо… 😡
– Щом тези мерки ще продължат да действат до 31 март,това означава,че до тогава няма да се разхлабват🙊🙊🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️или греша!!!!!!
– А сега предлагам Сачева за омбудсман и след 4 години да дойде да смени системата.
– Е,това е само за големи фирми .Къде оставихте малките ресторанти,за които си плащаме всичко. На моят персонал и 12 лв. им отказват.Счетоводителят ми казва,че не всичко е споменато от това ,което следва.За да получим подаянието би следвало едвали да си закрием фирмата и да се водим безработни а ние сме самоусигуряващи.Ходене по мъките и накрая едно голямо НИЩО , за което Ви благодарим и гласувахме за Вас и кметове .
– От тези мерки можели някой да се възползва !С тези изисквания!
– Тази като Пинокио лъжкиня и неспособна да управлява това тежко министерство…махай се и стига дрънкай глупости, че ми писна да ви слушам лъжите…
– Това правителство никога не казва нещо стойностно . Днеска казват едно утре го променат .
– Кога ще започне изплащането на компенсациите, отново ли ще чакаме два месеца?

(ОБЩО - 3 361, Днес - 1)