ИЗГЛЕДАЙ – ЗАЩО Тези Снимки РАЗЦЕПИХА НА ДВЕ Фейсбук ?! Вашето МНЕНИЕ В СПОРА ?
Премиерът Борисов всеки ден ни се изтипосва по Джипка ТВ и ни повтаря едно и също – в условията на пандемия … умрели.. оздравели… Помним как починаха двама души на стълбите пред болницата… постоянно виждаме случаи на издъхваща и неработеща здравна система у нас ! Насладихме се и на шкафчето с кюлчетата и еврата по 500 в него … Питате ли се докъде може да стигне пошлостта, краденето, лъжите, политическия и обществен разврат в Родината ни ? Какво още не сме видяли и на какво още сте станем свидетели ? …
Е, гледайте днешната история …

ИЗГЛЕДАЙ – ЗАЩО Тези Снимки РАЗЦЕПИХА НА ДВЕ Фейсбук ?! Вашето МНЕНИЕ В СПОРА ?
ИЗГЛЕДАЙ – ЗАЩО Тези Снимки РАЗЦЕПИХА НА ДВЕ Фейсбук ?! Вашето МНЕНИЕ В СПОРА ?

Източник: ФБ/Ivailo Dimov ; ФБ/Anna Petkova

Важно е дали линейката е за Спешна помощ, или е санитарна линейка към някоя болница ! НО, обърнете внимание на чувалите в линейката и щампите по тях ! …Много въпросителни има …

Ето коментарите в социалната мрежа:
– В такива жълти чували се пренася токсичен отпадък който се преработва в София. Това са игли, спринцовки, епруветки от кръвни проби както и флакони от цитотоксични лекарства.
– ако поддържаме теорията за бракувани линейки, то най-вероятно няма болниците да се занимават с тях. В такъв случай транспортът не трябва да изглежда като линейка.
– Проблема е в мрънкането на една част от братята българи 😖Въобще не са наясно със системата 🏥 😔Линейката вероятно не е СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, а санитарна линейка към някоя болница
– Проблемът е, че има закон, който трябва да се спазва. Тези отпадъци изискват специален транспорт, опаковки и разрешителни.
– https://www.facebook.com/100002899343178/posts/3178868335553113/?d=n
– как се преобръща информацията…
– И пак не е нормално с линейка да бъде пренасян такъв отпадък . Има си специални контейнери и автомобили , които да вършват тази работа ,а не линейките.
– Не знам дали знаете но линейки които са махнати от служба в ЦСМП се продават на търг и много хора не им махат бурканите и боята. В Силистра има такова Дукато.бивша линейка е.
– Хората не носят никакви зелки, стига глупости!
Това на чувалите е знака за биологична опастност!
– Не е истина, как хора, които не могат да съставят едно изречение правилно, се опитват да манипулират и без това объркания народ! Като евтиния цирк с фризера!
– Ами то същото като с един хладилник за ваксини в Бургас, сложили му обратно печата или кашона и се превърна в страшна истерия и това ли е важно, как е поставен печата на фризера? Или че трябвало да се махне един праг за да влезе, бе написано, че едва ли не разбили сградата на РЗИ
– правих малко изследване за езика в социалните медии, което бе публикувано в сборник на БСУ, от университетската конференция по същата тема. Това беше един от акцентите ми – масовостта и достъпността на медийно изразяване опиянява и дава илюзия за свобода, а всъщност подпомага пълното опростачване и всичките му последици.
– Истината е посредата някъде.., макар , че тези неща в линейка не трябва да са …
– Аз добре си живях 4 години без facebook… бях в информационно затъмнение и се чудих и възмущавах, когато ми казваха, че българският народ е изключително прост… а сега така ми се отвориха очите 👀👀👀 всеки път, в който чета тъпи изказвания, ми иде да крещя… стоенето вкъщи и изолацията не натоварват толкова колкото тъпотата на хората 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
– Защо в линейка, където всичко трябва да е стерилно, возят отпадъци? 😳Нямат ли бус или подходящо товарно превозно средство?!

(ОБЩО - 1 132, Днес - 1)