ИЗГЛЕДАЙ – Брифинг На БАШ ПЛАШИЛАТА За ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ За МЕРКИТЕ След 21-ви Декември
Каква е ситуацията с коронавируса у нас и ще разхлабят ли мерките?
Брифинг за разпространението на COVID-19 у нас.
НА ЖИВО: ОФИЦИАЛНО: Удължават ли противоепидемичните мерки !
Главните Плашила и Калинки на Републиката дадоха брифинг, вижте и чуйте ги …

ИЗГЛЕДАЙ – Брифинг На БАШ ПЛАШИЛАТА За ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ За МЕРКИТЕ След 21-ви Декември
ИЗГЛЕДАЙ – Брифинг На БАШ ПЛАШИЛАТА За ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ За МЕРКИТЕ След 21-ви Декември

Източник: ФБ/bTV Новините

Някои от реакциите в социалните мрежи:
– За 20 стотинки промоция се бутат по 1000 човека в Кауфланд, а иначе ресторантите в които има дистанция пречели. Децата вече цял месец висят без спорт и зомбясват пред екраните. Процента болни е същия като отпреди тези измислени мерки. Тотална деградация.
– и хотелите където събират по 500 човека ! Ресторантите им ще работят на 30% , еми на 500 човека са си 150 човека , в кой ресторант в София има 150 човека накуп , пълен таш.к си правят с нас
– истината е, че нещата са изпуснати тотално. Има два начина – или тотално затваряне за месец или нищо да не се затваря. Такива мерки на парче, водят единствено до загуби и конфликти на и без това изстрадалия народ.
– а така какво правим? Закриваме цели сектори, които няма как да се възстановят, за сметка на чужди вериги магазини, които грабят с пълни шепи. Кое е по добре за вас – нов път или стар с дупки и кръпки?
– От ботокса ми се губи мисълта
– Това е.благодарение на целия хаос който създадохте
– БАСТУНИТЕ ОТ НОЩ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОЕМАТ ЛИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БИЗНЕСИТЕ ИЛИ ПАК ЩЕ СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ КАТО ПИЛАТ ПОНТИИСКИ С ХОРАТА.ВЕЧЕ Е ВИДНО ЧЕ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ СА НАЙ БЕЗОТГОВОРНИ.
– ТО ДОБРЕ ЧЕ НЕ СМЕ ПЪРВИ
БОЛЕН НАРОД..ЯДЕМЕ ЛАЙНА..ПИЕМЕ ЛАЙНА, ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ГРАМ НЕ СИ ГЛЕДАТ ЗДРАВЕТО, ЗДРАВНАТА СИСТЕМА Е „УНИКАЛНА“…. КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ…ПЕНСИИТЕ ОБИКАЛЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН, НЕ СЕ ПАЗЯТ..ПОСЛЕ УМИРАТ И ОТ ТАМ ИДВА ВИСОКИЯ БРОЙ.. ТО Е СЪВКУПНОСТ ОТ ВСИЧКО
– Каква втора бе изроди! България и преди вируса е първа по смъртност бе! Мръсни търговци! Във нормална държава щяха да ви линчуват по площадите! Оставка и затвор мутри долни!
– Смъртност от COVID?!
А другата там ли я набутахте?!
Жалки МАНИПУЛАТОРИ!
#омитайтесе
– То с такава управа в тая УНИКАЛНА „държава“, изобщо не се учудвам! СМЕШНИЦИ!!!
– Ами защо умишлено заразявате хората, с отрова ,химикали във въздуха че как няма да сме на второ място нали това искате,пристъпници убийци на хора ,унищожихте красивата ни България.
– Това доказва колко сте безпомощни и как не се справяте, а мерките не водят до нищо, освен до обедняване! Хората изкараха грипа сами, без вашата помощ по домовете си. Тези дето се обърнаха към Вас в тежко състояние намериха смъртта си. Некадърници!
– ОСТАВКИ бе махайте се
– Ееейййй Мутафчийски,голям си провокатор!!!!Ти,като ръководител на щаба,защо не разясниш в детайли съдържанието на ваксината и защо не се ваксинираш публично,за да бъде добър пример,или и ти като твоите главнокомандващи си безсмъртен и нямаш нужда от ваксината!!!!!!😡😡😡
– БТВ, питайте ги тези убийци, с какво да живеем и да си плащаме месечните задължения ние самоосигуряващите, които от м.10.2019г сме без нито стотинка доход? И Хитлер е бил милостив, като е осигурявал храна на затворените. 😡😡😡😡
– Умориха хората…за какъв здрав разум, бе,маскара,с маскара

(ОБЩО - 4 038, Днес - 1)