ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ на САЩ Пуснаха НЕПОКАЗВАНИ КАДРИ От АТЕНТАТА на 11.09.2001 !
11-ти Септември, 2001 г. – един от най-мрачните дни в историята на човечеството !
Беше като вчера… Изминаха 20 години от тогава. Религиозни фундаменталисти от терористичната групировка “Ал Кайда” атакуваха едновремено 3 ключови цели на Североизточното крайбрежие на САЩ. Два пътнически самолета се врязаха в двете кули на СТЦ-Ню Йорк, един самолет се разби в Пентагона, друг се разби до малък град в Пенсилвания. През тези 20 години чухме много различни теории за трагедията, изгледахме много кадри … Secret Service на САЩ разпостраниха НЕПОКАЗВАНИ КАДРИ – вижте ги …

ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ на САЩ Пуснаха НЕПОКАЗВАНИ КАДРИ От АТЕНТАТА на 11.09.2001 !
ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ на САЩ Пуснаха НЕПОКАЗВАНИ КАДРИ От АТЕНТАТА на 11.09.2001 !

Американската администрация часове наред беше в шок от неизвестността каква е причината за атаката. Президента Буш излетя със сътрудниците си на борда на “Еър Форс 1”, напълно оборудван за ръководене на Страната, до изясняване на ситуацията.
Най-тежко пострада Долен Манхатън. Покрит с отломки, облаци от прах, ужасени хора бягащи по улиците на най-гъсто населената част на Града. Пожарникари-герои се опитваха да помогнат за спасяването на обитателите на двете кули. Стотици полицаи, виещи линейки… Загинаха близо 3 хиляди човека.
Трудно е да се опише трагедията сполетяла САЩ. Нанесе неповторими рани в съзнанието на Американците.
След нападението, САЩ и Света корено се промениха!
Дата, която е невъзможно да се забрави!
Днес всичко е разчистено. Построи се нов финансов център от прекрасни сгради. Извисява снага новата “Кула на Свободата”, висока 546 м., на стойност 4 милиарда$.
НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТАЗИ ДАТА !  ДА СЕ МОЛИМ НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧВА ТАКАВА ТРАГЕДИЯ !
(ОБЩО - 1 947, Днес - 1)