ИЗВЪНРЕДНО ! Пуснаха ЗАПИС От ТАЙНА СРЕЩА На СЛАВИ с ЖУРНАЛИСТКА От Шумна Медия !
Публичните изяви на лидера на ПП „Има Такъв Народ“, Слави Трифонов, напоследък съвсем изчезнаха от родния ефир и сякаш всичко случващо се около него е обвито в някаква тайнственост и трепетно очакване от българите. А милиони българи са любопитни каква ще е следващата му стъпка, и каква ще е последната новина около Слави. Само след броени дни предстоят парламентарните избори. Ежедневно виждаме по медиите как лидери на партията водят предизборна кампания и провеждат срещи с граждани. Но, досега нямаше никакво инфо дали самият Слави се среща с някого. Ето че изтече ЗАПИС от негова СРЕЩА, не точно за политика, но ТАЙНА СРЕЩА 🙂

ИЗВЪНРЕДНО ! Пуснаха ЗАПИС От ТАЙНА СРЕЩА На СЛАВИ с ЖУРНАЛИСТКА От Шумна Медия !
ИЗВЪНРЕДНО ! Пуснаха ЗАПИС От ТАЙНА СРЕЩА На СЛАВИ с ЖУРНАЛИСТКА От Шумна Медия !

Част от реакциите:
– Голям човек, дори и да не спечелиш, ще бъдеш в сърцата на хората
– КЪСМЕТ СЛАВИ, ПЪЛНА ПОБЕДА !!!!🍀👍
– Успех за ИТН-на11 юли! Успех и за здравомислещият български народ!
– Слави ти трябва да победиш,изхвърли бъклиците и направи обещаното,120 души депутати .
– Пълна мобилизация!
– Страхотно,адски въздействащо,браво!
– Успех Слави Т. Трифонов!!! С вас сме !!!❤❤❤
– Успех! Браво Слави!
– Успех . На 11 юли вечерта всички здравомислещи хора се поздравим с най желаната победа . Новото начало , да започне новата история на България.Слави вярвам в теб ,в твоят екип и нека Б ългария стане едно по добро място за живеене.
– Браво Слави, ти правиш всичко така, както го чувства сърцето ти и душата ти❤️Пожелавам ти успех на 11.07.2021💗
– Българи, гласувайте за Слави. Той няма политически амбиции, но ще състави правителство от млади, образовани българи, които да измъкнат България от блатото. Със сигурност повечето от тях са вече в служебното правителство. Не гласувайте за старите муцуни, които крадоха 30 години.
– Каквото и да правите, не подвеждайте и не предавайте българският народ! Важно е да има промяна, а не подмяна! България има традиции, интереси, собствена парична единица и народ, който иска да живее добре! Помогнете да се запазят тези неща!
– Цялото младо поколение поткрепяме 22
– Искам да попитам всички хейтъри, които бяха убедени, че Слави ще се коалира с БСП и ГЕРБ, КЪДЕ СТЕ СЕГА????
МЪЛЧИТЕ ВЕЧЕ НА ТАЗИ ТЕМА, НАЛИ???
– Желая Ви Успех ❤Вие сте последните МУХИКАНИ на които ще гласувам доверие 💕Ако ни разочаровате значи живота ни е минал без ПОУКА.Силно се надявам да се докаже и най после да се покаже името, което не е избрано случайно от партията на Слави „Има такъв народ“, най после да се гордеем не само че сме българи но и с държавата си България…Аз вярвам че Слави Трифонов може да бъде един дустоен и благуроден водач към пътя на промяната.. 🙂🍀🤞

(ОБЩО - 589, Днес - 1)