Ето Го ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Към БАЦЕ, Заради Което ТОЙ Сега МОЛИ ЗА МИР !
Снощи Баце, по тъмна доба, почти в полунощ, пак нещо изперка и се изтапанчи пред Севда ТВ да бръщолеви неговия си репертоар …
То не бяха пак лъжи, не бяха заплахи как ще погинем всички без него, как нямало по-добър от него …
Бръщолеви и си вярва, и се надъхва все повече и повече … Чак да му завиди човек, бре ! Или пък да го съжали…
По едно време стана хептен ербап и заговори за „на Война като на Война“, но пък веднага се сепна и помоли за Мир !? Дали не си помни за това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ? …

Ето Го ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Към БАЦЕ, Заради Което ТОЙ Сега МОЛИ ЗА МИР !
Ето Го ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Към БАЦЕ, Заради Което ТОЙ Сега МОЛИ ЗА МИР !

А ето как му се радваха на Буци в социалните мрежи:
– Севде спри да му подсказваш
– Колко пари пак раздаде, за да гласуват за теб.
– Ама верно ли в паламента се правела политиката??? Аз мислех, че в министерски съвет се прави … Защото, Вие Г-н Борисов, много рядко влизахте в онази зала, на която пише „Съединението прави силата“ …
– За първи път те гледам с кеф. Все повече заприлича на Тодор Живков на 10-ти ноември. Толкова отчаяние има в излъчването ти. А и кажи на Севда ТВ, че се изтърка с глупавите си подсказвания.
– Браво на българите в чужбина. Само те успяха да се противопоставят на държавната администрация, която е подчинена на Бойко. Така Тиквата спечели изборите, но загуби властта. Герб са вече аутсайдъри.
– По опитен от теб не знам дали има, но по прост няма!!!!
– Чета коментарите и се питам:как е спечелил с тази всенародна любов
– А аз по точно определение за този Буклук не бях чувал!!!
– дори Ванката на Слави сигурно има по-добра екпертиза от онуй.
– Колкото до Ванката, човека може да има говорен дефект, но не може да го сравняваме изобщо с това нещо наричащо се само „прост“.
– Ако все още има хора, които гласуват за него, след всички снимки, и най-вече записи, няколко от тях, на тези хора и бог да им е на помощ, пак ще си тънат в калта дето сами си я правят
– Няма достойнство тоя човек! Вместо да се прибира и скрие от срам, глупостите да му слушаме 😠😠
– КАКВО ГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НЕЗНАЯ!
КАЖИСИ КОЛКО АМА КОЛКО ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ ДАДЕ НА ВСИЧКИ НЕЗНАЕЩИ ДАЖЕ ИМЕТО СИ ДА КАЖАТ АМА ДА ДОЙДАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ 😠😠😠 ТИ НЕ СИ ЧОВЕК!!!
– Най-жалкия човек управлявал България, така ще бъдеш запомнен от хората и историята завинаги. В коментарите можеш да видиш народната любов. Точно ти ли говориш за морал? 35 лв за глас?
– Извади тези ръце от джобовете най-накрая. Вече толкова години няма ли кой да те научи на етикеция и протокол. Ти си просто един шофьор на джипка – това е! Позьор, оставящ след себе си само позор!
#МутриВън

(ОБЩО - 807, Днес - 1)