ЕКСКЛУЗИВНО – ЗАПИС От РАЗПИТА На БУЦИ Днес – Неочакваният КАТАРЗИС На БУЦИ !
Завчера Бойко Борисов, на поредния си РЕВ в Хаоса, показа призовка за разпит, която Бойко Рашков му бил пратил. След като обяви тази новина, се почна от устата на Боко един як РЕВ, РЕВ, РЕВ … Буци с глас на жертва проплака, че не знае защо го викат на разпит и не е сигурен дали няма да го арестуват, а и дали щял да излезе жив от ареста ! При тоя сърцераздирателен РЕВ в Хаоса от Буци, сигурно сичкото Лелки-ГЕРБ са били пред инфаркт от притеснение и са ревали с крокодилски сълзи за Боко и са им свършили салфетките и носните кърпички даже … Днес лелките бЕха се сбрали дружно пред полицията, за да бранят Буци. Изтече запис от разпита на Боко ! Гледайте и слушайте внимателно !

ЕКСКЛУЗИВНО – ЗАПИС От РАЗПИТА На БУЦИ Днес – Неочакваният КАТАРЗИС На БУЦИ !
ЕКСКЛУЗИВНО – ЗАПИС От РАЗПИТА На БУЦИ Днес – Неочакваният КАТАРЗИС На БУЦИ !

– Ако беше в затвора, нямаше да има тези проблеми.
– МИСИРКИТЕ ЗАЩО НЕ РАЗПИТАТ ЧАЛГАРА
– ХРОНОЛОГИЯ НА СКАНДАЛИТЕ НА тиквената партия „пПгерП“
2009 – Скандалът с „Наглите“
2010 – Румяна Желева; убийството на Боби Цанков
2011 – Скандалът с Мишо „Бирата“; размириците в Катуница
2012 – Шистов газ; ACTA; Трайков; Галеви; Цеко Минев
2013 – Референдум за АЕЦ Белене, Костинброд; подслушване; ДАНСwithme
2014 – КТБ; Преименуването във Варна; Хуфугейт
2015 – „Яневагейт“; Гърмен
2016 – Бокова/Георгиева; Тютюневите складове
2017 – „Кумгейт“,;„Суджукгейт“; „ЦУМгейт“
2018 – Срив на Търговския регистър; „Джи пи груп“; Царските конюшни
2019 – „Апартаментгейт“; Срив на НАП; провалът с VW; Изборът на Гешев
2020 – анти Cовид-1(9 стратегия; скандалите с ББР и ПИБ; Изтеклите записи и снимки с ББ, нахлуването в Президентството,убийството на Виктория Маринова и Милен Цветков… и още и още и още много престъпления на тиквената мафия и диктатора Винету….
– В момента – излъчва се директно по Информационна агенция ПИК и за кратко от профила на Бойко Борисов: четвъртък, 15.07., 9:30
ч., Главна Дирекция Национална полиция, София, жк. Младост, бул. Александър Малинов 1, да защитим Бойко Борисов и Недялко Недялков – собственик на информационна агенция ПИК, който ще бъде там за разпит същия ден. В близост до Бизнес парка, Американския колеж, Академия на Министерство на вътрешните работи, Българско школо, Пицария Доминос, Релакс Техно – магазин за електроуреди. Малко е в страни от булеварда, по-близо до Американския колеж.

(ОБЩО - 7 177, Днес - 1)