ВАКСИНИРАНЕТО Ще Е ДОБРОВОЛНО Ли ? Вижте Тези БРУТАЛНИ СЦЕНИ …
Един гневен коментар:
Е как ще е задължителна, след като децата и младежите изрично няма да бъдат ваксинирани в например Германия , Швейцария и т.н. поради етични причини и липса на информация за последствия!!!! В БГ както винаги се чуха гласове, идващите в БГ да бъдат задължавани да се имунизират:
1) дискриминация; 2 ) разделяне на деца от родители им – и дали някой ще иска да плати тази цена за да дойде в рая на корупцията!

Коментарите:
– И почвам да бегам баце 😅
– Баси терминаторА
– ха-ха-ха.Тоя,обезателно ще оздравее.
– Безплатна ваксина
– Тези не четат ли повече,в Англия вече започна разследване след като двама
медицински специалисти са получили алергичен шок от ваксината на Пфайзер.И сега специалисти казват,че ваксината не е подходяща за хора с алергии.То сигурно 60 процента от хората са склонни към алергии.
– Мен лично ме притеснява, че от 38 хил. доброволци има 2 мъртви след приема и 4 умрели от плацебо групата, нещо в което лично аз се съмнявам.
Най-интересното е, че не гарантират колко време трае този „имунитет“, не гарантират ще през този период няма да се заразите. Не е ясно през този „незнаен“ период дали може да сте вирусоносител или не и да заразяваме други хора.
Да не говорим, че никой няма никаква представа за дълготрайните ефекти от тази новосъздадената РНК ваксина, каквото до сега не е прилагана върху хора.
– Ало,Никой не вярва за Ваксините,които искате за българите,явно това ще е поредната ви лепта за лъжите,корупцията,която е завладяла,това некадърно еднолично Диктаторско Управление,което е срещу народа,който вече не им вярва,и кредит на доверие ще замисли за следващите избори да имат…🙏🇧🇬🙏
– Щом лекари отказват да се ваксинират, как очаквате хората да се съгласят? Абсурд .
– Нека първо правителството се ваксинира…
– Който си ги е поръчал да ги плаща от джоба си и да се ваксинират.
– Да започва със себе си …Публично да си бие по 5/6 ваксини във вратът. Ако не изгради антитела, повтаря упражнението през 3 дена ..в колената. В главата, е безсмислено – защото му е празна, няма да има контакт препарата с нищо..все едно сте го излели в тоалетната чиния. Като пуснете лекарства по аптеките, може и да си помисля. Темата с фалшивата ви УЖ загриженост за хората няма да я коментирам. Всички я видяхме. Не ви пука за човешкия живот. Това е последното нещо което ви е интересно, или в приоритетите. По смъртност №1 в света, забележете в света, дори и преди Ковид. Всички вие покривате всички международни конвенции да отговаряте лично за Геноцид. Темата с евтините внушения, мнителност, и непрозрачност, също ще я пропусна. Как преди да има лекарство, измислиха ваксина. По аналогия – каруцата пред коня … Дума не отваряте за хората преболедували го, със налични антитела, и от къде произлиза необходимостта за ваксинацията им ?! А те не са никак малко вече, в цял свят. Митологиите и лъжите как след 4 месеца ги нямали, е брутална лъжа. Антителата са пожизнени…Това не са врабчета да избягат …
– Например аз съм против и не се ваксинирам. Как така ще застраша хора които са ваксинирани.
– 1) Не всеки преболедувал изгражда имунитет и антитела. 2)Тези, които все пак изградят такива антитела, не са достатъчни и дълготрайни за да се предпази организма от повторна среща с вируса. Заразения ще го прекара просто по-леко от първия път. И пак ще разпространява зараза болен към здрав. Ваксината срещу ковид образува голямо количество антитела, които се запаметяват в Т-клетките на имунната система, което е за дълъг период от време. Това гарантира колективен имунитет а не преболедувалите. Ако това действаше до сега трябваше отдавна да има поне някакви наченки ако не при нас то в големите западни държави като САЩ, Великобритания или Германия с толкова много заболели.

(ОБЩО - 1 467, Днес - 1)