Днес И ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА Татяна Дончева РИТНА Яко По КОФАТА на ПКП
Вероятно вече сте гледали и чули вчерашното дрънчене на Простата Кофа Поцинкована, по-известна като Проста Кърджалийска П..ка. или накратко – ПКП. То вчерашното дрънчене, освен оглушително, беше и полиматично. Опитите й да оплюе и злепостави президентът Румен Радев бяха фиаско и Президентът яко й НАБИ КОФАТА на живо – може да видите как като кликнете ТУК. Но вчера ПКП с малоумна ярост се опитваше да пробута и други простотии, родили с в празното пространство на Кофата й – представяме Ви ги в няколко секунди, а и отговорите на Поразяващата Уста Татяна Дончева

Днес И ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА Татяна Дончева РИТНА Яко По КОФАТА на ПКП
Днес И ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА Татяна Дончева РИТНА Яко По КОФАТА на ПКП

Източник: ФБ/Румен Радев

Какво е мнението Ви за супер наглата ПКП и за съответната реакция на Татяна Дончева ?

Какво мислите по конкретните въпроси, а и за срещата като цяло ?

Цялата среща на Президента Румен Радев с „Движение 21“ може да изгледате в следващото видео:

А как реагираха зрители в социалната мрежа:
– Всички трябва да гласуваме срещу герП!
– Радваме се ,че виждаме много различен начин на разисквания и решаване проблеми и въпроси ,касаещи жизнено държавата ,интелигентни хора ,от където лъха на авторитет и умствени способности ,за което най после се гордеем и надяваме, за промяна доверието на хората ни!!!
– Всеки отказ от видео камери намалява честността, защото намалява контрола!
– Автобусите от Турция трябва да се спрат -това са част от мерките срещу статуквото !!!!!
– Татяна Дончева , изключително мъдра и ерудирана!
– Не мога да разбера тези, които плюят Президента, защо го правят постоянно?! Откакто е Президент, не се спряха с негативизма бълван спрямо него. От къде идва тази омраза точно към този Президент? С хиляди пъти по-добър от предишните е.
– Ами не краде и е интелигентен …тоест е заплаха и не се вписва в техните модели!!!
– Здравейте! Тази крадлива и лъжлива нация е свикнала всичко да и е на готово! Как ще търпят един честен, начетен, хуманен, коректен и амбициозен ЧОВЕК – отрепките, които злосторят против него! Естествено е, че не! Те са недостойни и името му да произнасят! Пред него са пионки и не могат да се примирят, че все още съществува такава личност! 😡 НАЙ – ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! ГОТДЕЯ СЕ С НЕГО! 💙
– Браво на ДОНЧЕВА! ДОСТОЕН ЧОВЕК И ПОЛИТИК!
– Браво на Радев ! Това се прави за първи път в полза на хората! Виждате ли каква е разликата между истински генерал и фалшив такъв! Болшинството от хората в чужбина са против Герберите, а тулупите на Бойко страхливеца се чудят как да ги прецакат , за да ме гласуват !
– Дончева ,винаги конструктивна и пряма !!!! Това е Грамотен Човек !!! С удовоствие я слушам .
– Воля, Атака, ДПС, БСП, вън от парламента. Вън от власта. Трябва да се спре това грабене на държавата. Това ще спре само тогава когато партиите започнат да работят за България не срещу нея.
– Човек с Чест и Достойнство! Този който не предаде а се Изправи и Защити Българската Нация! Железният Генерал – Българският Бисмарк! Генерал Румен Радев! Нашият Генерал! Ти не си Сам! Респект и Благодаря! ❤✊
– Адмирации за Дончева! 👍Винаги е в десятката с предложенията!
– Хора, изгледайте записите от срещите с президента. Ще Ви помегне да се ориентирате за кого да гласувате. Обърнете вниомание кой е в състояние да прави работеши предложения и кой е празноглав.

(ОБЩО - 97 053, Днес - 1)