Днес БУЦИ (По ШОРТИ и ДЖАПАНКИ !) Презентира На Живо „НОВИТЕ КРАДЦИ“ ООД
Всички станахме свидетели на вчерашния, пореден, скеч на Буци с влизането в Пирогов за операция на коляно или каквото е било там …
Всичкото гербераст бяха дълбоко притеснени и в социалните мрежи излязоха информации, че пред Пирогов се редят хиляди и хиляди герберасти с готовност да помогнат на вожда, който им зарежда хранилката ! И …Ооо, чудо ! Няма и 24 часа от влизането в болницата и Буци се появи бодър и надъхан във ФБ и на специално живо предаване представи новият състав на неговото правителство, тоест, на „НОВИТЕ КРАДЦИ“ ООД ! Има мноого интересни министри, гледайте .. а и обърнете внимание на дрескода на Буци …

 

Ето и част от патетиката на герберастите, а и на опонентите им:
– Дори и след операция Бойко Борисов пак е на линия – да разяснява, да изтъква качествата на достойни личности! Представените министри са експерти, професионалисти с опит. Само глупаци не биха подкрепили този кабинет.
– пийте си хапчетата
– лелките обаче са големи фенки на Бойко. Няма да ви пусне 🤣
– той работи и развива до сега България, а Слави какво ще прави ще прави ШОУ или ще им пее песни с фалшивият си глас и ще открива заседанията с балет Магаданс?
– Развива, за да окраде парите. Хвърля ги и от прозореца на джипа да замаже очите на хората. Гнусно!
– Борисов президент!
-Маджо министър на правосъдието
– маргина(големия)) Мин.на финансите
-маргина(малкия)
Мин. на икономиката
-Венци Търбуха
Мин.на спорта
Сузанита Мин. на образованието…
– Борисов е миротворец , не е интригант и злобар , а и няма, защо! Нима Борисов ни им беше трън в очите на Слави, МАЯ МАНОЛОВА, НИНОВА, ОТРОВНОТО ТРИО,.. и президента ?
– Аз не съм лелка невъзпитано момиче, аз съм баба и съм се борила с зъби и нокти да ти градя демокрация на теб, да живееш достойно като човек, като европеец, свободна, работеща спазваща законите на тази Държава, да я обичаш и пазиш, не да ми пишеш мръсотии във фейса.
– само идиоти и зависими биха подкрепили този кабинет….
– Бързо възстановяване! Не обръщайте внимание на простите злобари!
– Гн Борисов честита ви пенсия бъдете жив и здрав и си седнете в банкия че остарехте и огладнехте оставете властта на по младите вие вече направихте достатъчно за страната направихте магистрали по който избягахме в чужбина
– Ти срам нямаш ли много си жалък!Наглец спри да ни занимаваш с твойте просташки размисли ей ти си олицетворение на човешка злоба Ти ли си пьк най добрия управник? На еее ти си най простия но най добър крадец
– Много хора обчат да вярват на лъжи и илюзии. Затова гласуваха за чалгарите, мутресите и откачалките. Но сега ще видят какво е срината държава при уплавлението на „И тъй нататък“ . Този филм сме го гледали през 1996 и 1997г.
– Много трол много нещо. Нали вашите хора УПРАВЛЯВАТ какво правите на стената на нашия лидер. Това е параноя защото е г-н Борисов е е много ГОЛЯМ ВЕЛИК това не можете да преглътнете. Гледайте те си вашите Лидери.
– Железен е. Нито ковид, нито операции го спират. Де да можехме и ние простосмъртните така.
– И кое му е великото? Съсипа дребния и средният бизнес, изгони младите, европейски цени със заплати за дъвки и бонбони.. Тия дето му се кланяте 80 процента сте в чужбина. Върнете се и започнете бизнес да ви видя..
– Позор !!! Съд !! Затвор !

(ОБЩО - 8 959, Днес - 1)