КИРИЛ ПЕТКОВ Оповести 4-те НАЙ-ВАЖНИ Критерия За ПОЧТЕНОСТ
Кирил Петков беше 4 месеца министър на икономиката в Служебния Кабинет и с действия си като такъв стана изключително харесван и популярен.
През тези месеци, Кирил Петков, не само говореше за изкореняване на корупцията, но и ефективно действаше.
А за ефективна борба с корупцията първото и най-важно условие е да си Почтен !
Точно затова, след като стартира „Продължаваме промяната“, Кирил Петков оповести 4-те най-важни Критерия за успеха на този проект и просперитета на България …

КИРИЛ ПЕТКОВ Оповести 4-те НАЙ-ВАЖНИ Критерия За ПОЧТЕНОСТ
КИРИЛ ПЕТКОВ Оповести 4-те НАЙ-ВАЖНИ Критерия За ПОЧТЕНОСТ

Източник: bTV

Ето как мислят част от българите по въпроса:
– Бъдете силни имате голяма подкрепа. Успех и Ви очакваме в Бургас!
– Успех млади хора !Не се пречупвайте ,не се предавайте !Чухте и ще чуете много нападки не се плашете ,имате подкрепа от много хора !Вървете с гордо вдигнати глави ,вярваме във вас и сме сигурни ,че ще работите за благото на бълг.народ!Млади ,знаещи и можещи ,още веднаж УСПЕХ!
– Толкова е прекрасно, че ви има! Млади сте, различни сте, образовани сте, можещи сте, позитивни сте, усмихнати сте и ще успеете!
Няма да сме в България, защото пътуваме на почивка, но мислено сме с вас. Вие дръзнахте да разпукате многогодишен лед и това което правите е уникално!
Вчера за първи път у нас беше пуснат телевизора на Нова и то за да гледаме Кирил Петков в Здравей България. Не одобрявам въпросите на журналистите, които вместо да се съсредоточат върху целите, екипа и насоката задаваха тъпи въпроси кой какво бил казал и т.н..Но, важното е, че за първи път в живота си слушам и гледам от начало до край и то с невероятно удоволствие политическо предаване. Кирил беше брилянтен! Той ни прави не само представяне на Продължаваме промяната, но той прави показно, житейско показно! Няма интриги, няма омраза, търси се винаги позитивното и се показва един изключителен интелект.
Добрия политик трябва преди всичко да е в хармония със себе си и семейството си, за да може да направи нещо за обществото!
Правите нещо прекрасно и аз лично ви вярвам на сто процента и ви желая успех.
Независимо колко хора ще дойдат на площадите мислено съм с вас!

 

(ОБЩО - 811, Днес - 1)