ГЕРБави ЕКСПЕРТИ Показаха ВИДЕО От СТРОЕЖА На МОСТА, Който БАЦЕ Обеща Да Построи !
Вероятно знаете за отнесения от реката мост между град Хаджидимово и село Блатска и обещанието на Баце, което беше публикувано от лидера на ПП „Има Такъв Народ“ Слави Трифонов. Бойко Борисов обеща за светкавично кратък срок ГЕРБавите му експерти да построят нов мост и … Речено-Сторено ! Знаете девиза на ГЕРБавата Шайка – работа, работа, работа … Не минаха и часове, след обещанието на Баце, и работа започна на пълни обороти, разбира се !
Показан беше проект за новия мост, с видео-презентация на строителните работи, вижте го …

ГЕРБави ЕКСПЕРТИ Показаха ВИДЕО От СТРОЕЖА На МОСТА, Който БАЦЕ Обеща Да Построи !
ГЕРБави ЕКСПЕРТИ Показаха ВИДЕО От СТРОЕЖА На МОСТА, Който БАЦЕ Обеща Да Построи !

Вижте и някои от коментарите в социалните мрежи:
– Героят на новата съвременна Европейска България,Бойко Борисов !!! Инспектирано,обещано ,изпълнено!!! Никога в никое управление на България до сега такива дела???
– След една седмица ако падне моста както се случва с всичко построено от бати Ви Бойко какво ще пишете????
– Посочете ми едно нещо което да е почнато от нула и да е завършено трайно и качествено и да не се поправя или преправя
– Ето ви ФАКТИ за провали които струват МИЛИАРДИ на България и за съжаление са малка част и мога да посоча още много ! Четете, задавайте си въпроси, защо ! Защо за 11 години управление няма осъществена нито една реформа, която да е качествена и да е завършена в следните области; здравеопазване, образование, съдебна система, държавна администрация и т.н. Защо до сега са похарчени над 2 милиарда лева за електронно правителство и ще са необходими още 1,5 милиарда лева за да работи, а Естония има работещо електронно правителство, което струва 60 милиона лева и работи ? Защо събирам капачки за да се купи детска линейка ? Защо по всички показатели сме последни в ЕС ? Защо младите специалисти по медицина масово напускат страната за да работят в Чужбина ? Защо тези огромни световни компании заобикалят България и инвестират в съседни и или близки до нас държави, при положение, че корпоративният данък е най-нисък в България ? Ето и фактите ! Microsoft инвестиция от 1 МИЛИАРД ДОЛАРА ще бъде в Гърция, Amazon световен гигант инвестира в Гърция, Lenovo световен гигант инвестира в завод за производство на компютри в Унгария , Iveco световен производител на търговски автомобили, инвестира 50 МИЛИОНА ЕВРО в завод в Румъния ! Google инвестира 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА в Полща !!! Инвестиция за 1.9 МИЛИАРДА ДОЛАРА, която ще бъде в завод в Сърбия ! Гърция привлича германски завод за електромобили за 100 млн. евро
– Няма такава власт, която да не е крала . Девиза на времето беше „Всичко живо краде и пак има“. И нали сме последователни „.продължаваме напред “ Лошото е, че които и да се сменят на власт, обслужващия ни държавен персонал си остава постоянен и си я карат по стария си начин. Е как да станат реформите. Полицията си гледа бизнеса, като закриля нарко баровците и тем подобни. Катаджиите рекетират шофьорите, митниците още по зле, докторите – знаеш на легло, работодателите на минималните осигуровки. И какви ли не еничари. И пак сме живи „простолюдието „, та COVID19 ли ще ни умори нас Българите. Всички имат трески за дялане. А и не виждам никакъв лидер, за който да гласувам, все освидетелствани помияри. Неосъществени политици, нито един неупотребен за жалост. Затова ще избера по-малкото зло… Всеки има глава на раменете и всички тук се считаме за интелигентни хора макар и с различни мнения. Нека всеки реши кой да подкрепи. Все пак отдавна не сме Северна Корея….
– Много е голям, тази мантинела ,ако я духне вятъра ще литне!!! Забита е като кол за домати🙈
– Така се правят реклами за изборите и така провинциалистите вече са го избрали, вижда се, дай на магарето слама за да те обожава, та такива ще бъдат и иборите
– Колко много заблудени млади хора като мене се снимат с този… Не осъзнават, че им краде бъдещето и правото на достоен живот в България… “Слепци с очи” беше казал Ботев в едно свое стихотворение. До 10 години като започнат да бачкат по принуда в чужбина може би ще разберат, че са сгрешили. Потресен съм.

(ОБЩО - 24 482, Днес - 1)